Lånemuligheder

lånemuligheder

Lånemuligheder


Lånemuligheder i Danmark er mangfoldige, især når det drejer sig om små lån. Du skal selvfølgeligt undersøge dine lånemuligheder. Tag et lån, der passer til dit behov. Lån nemt og få hurtigt svar med det samme. Lån små beløb, så går det lettere og dine lånemuligheder er større..

Lånemuligheder i dagens Danmark er gode, og markedet er fordelagtigt for låntagere. Står du i en situation hvor du mangler penge? F.eks. til en uforudset regning fra tandlægen? Eller lommepenge til den kommende ferie? Eller måske din løn ikke er gået ind på kontoen, så kan du læse her, hvad dine lånemuligheder er. Du kan få et overblik over dine lånemuligheder. Hvor og hvordan du kan låne online.

Der findes mange forskellige lånetyper og mange forskellige udbydere, når du vil optage et lån. Disse bestemmes blandt andet ud fra lånets størrelse. Af dine lånemuligheder findes der f.eks. sms lån, mikrolån, minilån som er på mindre beløb, og så er der dine lånemuligheder på de større lån: hurtige lån, nemme lån og forbrugslån som kan være på større beløb. Fælles for dem alle er at det er lån uden sikkerhed.

Lånemuligheder kan derfor både dække over små og store beløb, og afbetalingen kan lyde på korte eller lange perioder. Det er op til dig at afgøre, hvilke lånemuligheder, der passer bedst til dine behov. Du skal dog på forhånd være indstillet på, at de enkelte låneudbydere har forskellige krav til dig, når du vil låne penge.

Nye lånemuligheder

Nye lånemuligheder til mig? Kan alle få en af de nye lånemuligheder og hvilke faktorer afgør om jeg kan få et lån? Der er faktorer og punkter der har en afgørende effekt på dine lånemuligheder, når du skal låne penge. Der er selvfølgelig forskel på, om du vil låne feks. 2000 kr eller 5000 kr i forhold, hvis du vil låne

Nye lånemuligheder

Nye lånemuligheder online fin dit nye lån nu!

feks. 150000 kr eller mere. Der bliver lavet en kreditvurdering af dig, hvori der indgår nogle faktorer der afgør din evne til at tilbagebetale. De nedenstående 5 punkter har indvirkning på, om du bliver godkendt hos til et lån. Men husk at det kan variere fra udbyder til udbyder og afhænger af lånebeløb.

  1. Din alder
  2. Din bopæl
  3. Din indkomst
  4. Din status som god eller dårlig betaler hos den enkelte låneudbyder
  5. RKI-registrering

Hvad betyder alder for mine lånemuligheder?

Din alder er vigtig. De forskellige lånemuligheder har forskellige aldersgrænser. F.eks. udbyder nogle låneudbydere lån 18 år, mens andre først tilbyder lån 20 år eller lån 23 år .Nogle få låneudbydere tilbyder først  lån 25 år. Det er også et krav, at du har dansk bopæl. Derudover har din indkomst også betydning for dine lånemuligheder. Nogle låneudbydere ønsker at sikre sig, at du er kreditværdig og derfor kan tilbagebetale lånet. Det er som skrevet tidligere mest ved store beløb.

Er du registreret i RKI, Debitor Registeret? Eller har du tidligere været en dårlig betaler hos den enkelte låneudbyder, kan det have konsekvenser for hvilke muligheder, du har for at optage et lån. Du kan læse mere her om hvordan du kommer ud af registrene. Du kan læse mere her om RKI lån.

Hvad er mine lånemuligheder?

Nedenfor har vi listet forskellige lånemuligheder, som du vælge, når du vil låne penge. Du bør altid overveje alle dine lånemuligheder, inden du træffer et valg. Vi anbefaler altid, at man undersøger alle sine lånemuligheder og sammenligner, for at finde den bedste løsning der passer til dig og din økonomi. Vælger du at låne online så bør du søge 2-3 af dine lånemuligheder, for at du kan sammenligne.

De lånemuligheder der findes er:

  • Banken
  • Online lån
  • Familie, venner eller bekendte

Et banklån, et mikrolån på nettet eller et lån gennem venner og familie er nogle ret forskellige lånemuligheder. Det giver dig som låntager mulighed for at træffe et velovervejet valg. Læs mere om de forskellige lånemuligheder nedenfor. Du kan her læse, hvad du især skal holde øje med, når du skal optage et lån. Så ved du, om lånet lever op til dine ønsker og behov.

Lånemuligheder – lån i banken

Du har altid mulighed for at gå i banken, når du ønsker at få oplyst dine lånemuligheder. Det er meget forskelligt, hvilke lånemuligheder din bank giver dig. Dette afgøres både af din indkomst, din alder, din bopælsstatus, civilstatus.  Det afhænger i stor grad også af om du kan dokumentere for at din økonomi er sund. Det gøres ved at fremvise  årsopgørelser, budgetter og øvrige dokumenter som lønsedler.

Ulemper ved banklån: Når du ønsker at gøre brug af din lånemuligheder i banken, tager det ofte flere dage, før lånet kan optages. Du skal først aftale en tid med en bankrådgiver, og derefter møde op til samtale. Dette skyldes, at banken først skal have gennemgået din økonomi og sikret sig, at du er kreditværdig. De vil kigge på dine dokumenter og din historie hos dem. Udover det vil du ved store beløb blive bedt om at stille sikkerhed for dit lån, eller stille med en kautionist. Dvs. banken har ret til at indkræve dine værdier hvis det skulle gå galt med lånet.

Fordele ved banklån:  Når du vælger banken, frem for et online lån, er renten ofte lavere, fordi du stiller sikkerhed for lånet. Der er også chance for at du får en favorabel rente, hvis du eksempelvis har været bankkunde hos den samme bank i flere år.

Lånemuligheder – lån på nettet

En anden af dine lånemuligheder er at låne penge på nettet. Flere og flere låneudbydere tilbyder hurtige og nemme online lån, og dine chancer for at blive godkendt er gode, sammenlignet med et lån i banken. Online lån giver dig hurtigt svar på din ansøgning og hurtig udbetaling. Kreditvurderingen hos de online lån er noget mere lempelig end i banken. Der kræves heller ikke at du har et skyhøjt rådighedsbeløb hver måned for at du bliver godkendt.

Online lån giver dig mulighed for at vælge forskellige fordele, som feks. lån gratis, lån med lav rente, rentefrit lån eller lån med rentefrie perioder. Du kan også få et lån uden kreditvurdering, så kan du for eksempel låne uden lønseddel.

Fordele og ulemper ved dine lånemuligheder

Ulemper ved online lån: Online lån sætter dog begrænsninger for, hvor mange penge du kan låne. Typisk kan du låne fra 500 kr og op til 400000 kr. Du kan i vores liste over låneudbydere se hvem der tilbyder hvilke lånemuligheder. Feks Bank Norwegian  tilbyder lån 400000 kr. Udover det kan være en ulempe for nogle, at det er så nemt at låne online. Man skal selv bruge hovedet, og være fornuftig, når man låner online.

Fordele ved online lån: De fleste låneudbydere tilbyder hurtigt svar indenfor en time, og hurtig udbetaling. Nogle gange endda samme dag. Det er som skrevet tidligere nemt at blive godkendt til et lån online. Du kan låne helt op til 400000 kr på denne måde. Du låner uden sikkerhed, og underskriver dit lån med NemID, som giver dig en sikker behandling af dine personlige oplysninger. Du har hos mange online låneudbydere mulighed for sat hold øje med dine afbetalinger osv. via en profil på deres hjemmeside.

Lånemuligheder – lån gennem familie/venner

At låne penge af familie, venner eller bekendte er også lånemuligheder, du har som låntager. Det kræver selvfølgelig at du kender nogen som har overskud på kontoen til at låne penge ud. Derudover kræver selvfølgelig også at de har lyst til at låne dig penge. Vi anbefaler hvis man vælger denne læsning, at man fra starten af laver en afbetalingsplan, ligesom hvis man lånte i banken. Vær klar i mælet overfor hinanden, og aftal hvordan I håndterer det. Læg et budget så du har styr på hvad du har råd til.

Ulemper ved lån gennem relationer: Du bør overveje disse lånemuligheder en ekstra gang, da penge lånt mellem familie eller venner kan være en farlig cocktail. Det er set før, at lånemuligheder har ødelagt venskaber for livet, hvis man ikke følger en afbetalingsplan aftalt af begge parter. Derfor skal der altid herske klare regler for, hvor mange penge, du låner, samt hvornår lånet skal tilbagebetales. Derved undgår du diverse pengeskænderier med din familie eller dine venner. Der er også den ulempe at det kan være svært at låne store beløb denne vej.

Fordele ved lån gennem relationer: Du kan spare mange penge i renter og gebyrer, da venner og familie som oftest ikke tager betaling for at låne dig penge. Du slipper også for at fremmede kigger på din økonomi. 

Hvilken af mine lånemuligheder bør jeg vælge?

Når du skal beslutte, hvilken lånemuligheder, du foretrækker frem for en anden, er det vigtigt at gøre op med dig selv. Hvilke fordele og ulemper har de forskellige lånemuligheder for dig. Hvad vægter du højest og hvilke lånemuligheder har du reelt at vælge imellem. Måske banken vil give dig et blankt nej. Måske du slet ikke kender nogen, der kan låne dig penge, eller måske du bare ikke har lyst til at mikse privatliv og penge.

Hvis du skal vælge mellem banklån og online lån anbefaler vi, at du forsøger begge dele og sammenligner de tilbud du får. Du skal ved sammenligning af lån kigge på lånets ÅOP. Det fortæller dig lånets omkostninger i procent pr. år. For at sammenligne skal du bare sørge for at låne beløb og løbetid er det samme. Laveste ÅOP vil derved give dig det billigste lån. Læs mere her om ÅOP.

Fordele og ulemper ved de forskellige lånemuligheder

Uanset om du vælge at låne i banken, på nettet, hos din familie eller gennem dine bekendte, har du nu de lånemuligheder, du står og mangler. Dette kan være en stor fordel, hvis du ikke selv har råd til at betale eksempelvis en ekstra regning eller en uforudset udgift.

Vælger du et lån på nettet, skal du ikke give låneudbyderen en forklaring på, hvorfor du låner, samt hvad lånet skal bruges til. Det skal du ofte, hvis du vælger din familie, dine venner eller banken som lånemuligheder. Det kan være, at banken og din familie vil sige blankt nej, afhængig af, hvad du vil bruge pengene på.

Et online lån samt et lån gennem familie eller venner kan oftest optages uden, at du skal stille sikkerhed i lånet i form af din bolig eller bil. Hermed er du bedre stillet, hvis du er i tvivl om, hvorvidt lånet kan afbetales indenfor en kortere løbetid.

Ulempen ved alle lånemuligheder er, at pengene skal tilbagebetales. Det er derfor vigtigt, at du lægger et budget over indtægter og udgifter, når du har valgt dine lånemuligheder. Det er lige meget, hvilke lånemuligheder du vælger. Det er vigtigt, at du har et budget. Dit budget viser dig dit månedlige rådighedsbeløb og giver dig overblik over din økonomi. Læs mere her om rådighedsbeløb, og her om hvordan du lægger et budget.

Lånemuligheder til ethvert behov

Der findes et hav af lånemuligheder derude, hvis du mangler penge til feks. en ny cykel, et ferielån eller måske et billigt billån. Vi er i Danmark gået fra et marked, hvor det var bankerne, der dominerede. Det var de eneste lånemuligheder, man havde. Nu har de fået kamp til stregen, der er lånemuligheder andre steder.

Her på nettet er der kommet så gode lånemuligheder til, som er langt mere konkurrencedygtige og fleksible end før. Du slipper for at skulle tage fri fra arbejde for at mødes med din bankrådgiver og skulle redegøre for, hvad du skal bruge pengene til. Nu kan du sidde i dit eget hjem med din computer, tablet eller din smartphone og overveje dine lånemuligheder, og så kan du sende en ansøgning afsted på ganske få minutter.

Du kan låne til, hvad end du har behov for. Måske du er nødt til at låne af årsager, som er nødvendige. Feks. en regning på 15000 kr, fra værkstedet på din bil, som tager dig på arbejde hver dag. Eller et nyt fyr til 30000 kr, så familien ikke skal fryse vinteren over. Men det gode ved online lån er, at der ikke er nogen der dømmer dig, hvis du bare gerne vil låne 6000 kr til den nye Playstation. Eller 10000 kr på et ferielån til en dejlig rejse til dig og kæresten.

Lånemuligheder fra 500 kr og helt op til 400000 kr

Det er lige nu et slaraffenland af lån og lånemuligheder på det online lånemarked, og der kommer hele tiden nye lån til. Udbyderne slås om at få kunder og er derfor nærmest i krig om, hvem der kan tilbyde de mest lukrative lånevilkår. Du kan finde lån med en løbetid over en længere årrække som fx 15 år, hvis du låner 400000kr. Der er også de kortfristede kviklån, hvor du skal betale tilbage i løbet af en måned, men kan låne helt gratis hvis du gør. Det er f.eks. aktører som Simbo.dk Lendon, Vivus og Ferratum.

Udbyderne er blevet langt bedre til at give lave renter. Det kan derfor være rigtig attraktivt for folk at låne penge på nettet, hvis de gerne vil slippe for irriterende banker, der blander sig. Feks Bank Norwegian og Santander tilbyder lave renter på ned til 5%.

Fælles for langt de fleste lån på nettet er, at de kræver validering med NemID. Har du det, er der ikke langt til et lån. Det varierer også afhængigt at låntypen og lånebeløbet, om du skal stille sikkerhed eller indsende dokumentation. Det kræver de fleste steder dog ikke, men nogle kræver de seneste tre lønsedler og lignende. Du kan derfor låne ganske nemt og bekvemt på nettet og nu også til ganske udmærkede renter.

 


Bedøm venligst denne side
[Total: 1 Gennemsnit: 5]

Websitet anvender cookies. Læs mere om cookies.

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk