Hjem » Låneudbydere » Moneza

Moneza

Moneza – en populær låneudbyder

I dag er der flere og flere der søger billige lån online. Det kan der være flere årsager til. Der er utroligt mange låneudbydere, der tilbyder mange forskellige lån.

DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Ferratum Kredit

1500 - 20000 kr

Lån mellem

5 - 47 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Gratis Lån Første gangHurtig UdbetalingNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.805,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 8.805,00 kr. Den månedlige ydelse: 750,00 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

Nye låneudbydere kommer til med forskellige lånetilbud. Moneza tilbyder lån op til 20.000 kroner. Du kan få pengene udbetalt utroligt hurtigt. Det er helt klart en af de vigtigste grunde til, at mange søger lån online.
Moneza

Hurtig lån hos Moneza

Hurtig lån er en væsentlig grund til, at mange søger lån online. Hurtige lån er jo rart, hvis man pludseligt står og mangler penge. Det kan være, at bilen er gået i stykker, og den skal repareres nu, fordi I skal på weekend tur med børnene. Det er et ophold, som I har gået og glædet jer til længe. Især børnene ser frem til turen med mange store oplevelser i vente. I vil under ingen omstændigheder skuffe børnene og aflyse.

Derfor søger I hurtig lån hos Moneza, så I kan få bilen ordnet. I kender en mekaniker, der godt vil ordne bilen uden for hans normale arbejdstid samme aften, men så vil han også have kontant betaling, hvilket I synes er helt i orden. Derfor er hurtig lån en rigtig god løsning for jer. I har pengene inden én time.

Hvor meget kan jeg låne hos Moneza?

Hvor meget kan jeg låne, er der mange, der forespørger på? Vi formoder, at du bliver godkendt til et lån. Du vil blive kreditvurderet af Moneza, og kreditvurderingen er normalt lempeligere hos låneudbyderne online end i banken. Når du er blevet godkendt, så er der to mulige lånebeløb. Du kan låne 15.000 kroner, hvis du låner første gang. Hvis du så senere ønsker at låne hos Moneza, så kan du låne 20.000 kroner, hvilket er det højeste beløb, du kan låne.

Lån penge billigt

Lån penge billigt søger de fleste låntagere selvfølgeligt. Men hvad er et billigt lån? Gratis lån er naturligvis det billigste lån, man kan få. Desværre tilbyder Moneza ikke gratis lån. Et rentefrit lån må så være det billigste, men det kan man ikke være sikker på. Gebyrer af forskellig slags kan betyde meget for omkostningerne ved et lån.

For at finde det billigste lån, man man anvende ÅOP ved at sammenligne lånetilbud. Disse lånetilbud skal være sammenlignelige, når det drejer sig om lånets størrelse og lånets afdragsperiode. For at kunne sammenligne lånetilbud, skal du indhente mindst 3 lånetilbud.

Når du så skal finde det billigste lån, skal du sammenligne lånetilbuddenes ÅOP. Lånet med laveste ÅOP er det billigste lån. Læs mere om ÅOP her.

Lån penge i dag

Lån penge i dag, hvis du pludseligt får en rykker, fordi du har glemt at betale en regning. Så er det bare med at få hentet pengene hjem. Det er selvfølgeligt ikke godt, men det er jo noget der kan ske. Lån penge nu betyder måske, at du ikke helt får overvejet, om du i det hele taget har økonomi til at låne penge. Et lån skal jo betales tilbage.

Inden du går i gang med at søge lån, skal du lægget et budget. Hent et budgetskema her. Derefter skal du udfylde skemaet med alle indtægter og udgifter for et helt år. Hvorfor kan du læse mere om her.

Lån penge online

Lån penge online er et lån, som flere og flere benytter sig af. Du kan låne, hvornår du vil. Der skal ikke være et møde i banken. Du kan søge online lån hjemmefra. Her kan du sidde stille og roligt uden at skulle skynde sig fra arbejde til et møde i banken. Mange kan godt lide at sidde trygt og anonymt derhjemme og søge lån. Der er tid til at surfe runde og finde det tilbud, man synes bedst om.

Lån penge RKI ingen hindring

Lån penge RKI ingen hindring passer bare ikke. Lån trods RKI er ikke muligt her på Pengepungen.dk. Ingen af vore låneudbydere tilbyder lån til personer, der er registreret som dårlige betalere i skyldnerregistrene RKI Registret og Debitor Registret.

Lånefirmaerne kan via et medlemsskab anvenderde to registre hver gang en kunde søger et lån. Der er i det hele taget mange firmaer, der benytter registrene, når nye kunder dukker op.

Lån penge uden sikkerhed

Alle online lån er lån uden sikkerhed. Det betyder, at du får et lån, uden du skal kunne fremvise garanti for, at du kan betale lånet tilbage. Normalt har man to muligheder for at stille sikkerhed. Hvis man ejer et hus eller  noget andet, kan man stille det som sikkerhed for lånet. Det betyder, at hvis man ikke betaler lånet tilbage, så kan der foretages udlæg i din ejendom.

En anden mulighed er, at man finder en person, en kautionist, der garanter for lånet. Det betyder, at hvis lånet ikke betles tilbage, så kan kreditor forlange, at kautionisten betaler lånet tilbage.

Lån uden dokumentation

Lån uden dokumentation kan man ikke få her. Moneza har ganske få krav, som du skal opfylde, hvis du vil låne penge. Følgende krav skal du kunne opfylde:

  • Du skal være mellem 25 og 70 år gammel
  • Du skal have fast bopæl i Danmark
  • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
  • Du skal have e-mail adresse, dansk telefonnummer og en Nemkonto

Sådan fik Anton sin mountainbike med et lån fra Moneza

Anton var vild med mountainbiking, han var en dygtig rytter og var med i mange konkurrencer, både inden- og udenlands. Han var klar over, at det snart var tid til at udskifte cyklen og havde allerede tænkt tanker om, hvor meget kan kunne lægge til side hver måned. Uheldigvis viste det sig, at han var alt for sent ude med sine tanker, for på dagens træning var det slut for cyklen. Der var ingenting at gøre, der var brud på stellet to steder. Anton skulle til konkurrence i Sverige om en uge. Han havde helt sikkert brug for en ny cykel hurtigst muligt. Men han vidste at det ville være umuligt for ham, at få råd til at betale for cyklen på en gang.

Hvis noget overhovedet var positivt i denne situation var det, at en af de gode forhandlere af professionelle mountainbikes havde udsalg i disse dage.  Han kunne få den cykel han gerne ville have for 15000 kr.Sidst han havde tjekket Facebook, havde han set en annonce fra et lånefirma der hed Moneza, grunden til han huskede det, var at der i annoncen netop stod, at man kunne låne 15000 kr. Nøjagtig det beløb, han havde brug for. Antons økonomi var fin, han havde ikke mange udgifter, ud over de penge han brugte på sin sport.

En god handel for Anton

Han bestemte sig for at søge et Netlån på Lån 15000 som Forbrugslån uden sikkerhed. Mens han ventede på svar fra Moneza, tjekkede han priser på den cykel han havde udset sig. Godt nok var 15000 kr et super tilbud, men det kunne jo han var heldig at spare nogle hundrede kroner hos en anden forhandler. Og heldet var med ham, ikke nok med at Moneza godkendte hans låneansøgning, han fandt også cyklen 1000 kr. billigere hos en anden netbutik. Så alt i alt var Anton super godt tilfreds. 

 

Læs også: