Hjem » Kassekredit Online

Kassekredit Online

Få en kassekredit på få minutter

Folkelånet
10.000 - 50.000 kr
Lån mellem
1 - 36 mdr.
Løbetid
21 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkStraks udbetaling
CheckmarkGratis kreditvurdering
CheckmarkLån med NemID
Sponsoreret
eks: Løbetid 36 mdr., Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %.
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Lendmore
7.000 - 50.000 kr
Lån mellem
12 - 72 mdr.
Løbetid
18 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
Sponsoreret
eks: Ved et samlet kreditbeløb på 25.000 kr. over 5 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Månedlig ydelse: 555 – 681 kr. Debitorrente: 9,95 – 20,95% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 12,61 – 23,54%. Samlede kreditomk.: 8.320 – 15.853 kr. Samlet tilbagebetaling: 33.320 – 40.853 kr. Stiftelsesomk.: 0 kr. Månedsgebyr:30 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Anna Finans
10.000 - 50.000 kr
Lån mellem
24 - 72 mdr.
Løbetid
18 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkKundernes Favorit
CheckmarkPenge på konto i dag
CheckmarkHurtig ansøgning
Sponsoreret
eks: Ved et samlet kreditbeløb på 80.000 kr. over 10 år, der tilbagebetales via Betalingsservice. Mdl. ydelse: 859 - 1.488 kr. Debitorrente: 4,95 - 19,95 % (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 5,4 – 20,6 %. Samlede kreditomk.: 23.099 – 98.515 kr. Samlet tilbagebet.: 103.099 – 178.515 kr. Stiftelsesomk.: 2%. Månedsgebyr: 0 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret

kassekreditEn kassekredit er meget populært i de danske hjem, da tæt på halvdelen af danskerne har en kredit. Og det kan da også være en enormt fordelagtig beslutning at gøre brug af en kassekredit. Fordelene kan være store når man vælger at gøre brug af en kredit.

Typisk optages en kredit på 3000-5000 kroner og de bliver brugt til en økonomisk buffer, altså et sikkerhedsnet under dagligdagens økonomi. Dette giver råderum og skaber en vigtig sikkerhed i hverdagen. Udover at skabe sikkerhed gør langt de fleste danskere også brug af kreditten, fordi den er enormt simpel at håndtere. Det betyder også, at hvis du ser noget, du har ønsket dig i lang tid til en fornuftig pris. Normalt mangler pengene, men med en kassekredit har du faktisk flere penge og kan der med bruge pengene til at købe for. Du står ikke og mangler penge med en kassekredit.

Det der gør en kassekredit så simpel at have med at gøre, er at den typisk er tilkoblet den primære konto i banken. Den er altså med andre ord, koblet til din lønkonto. Fordelen her er at, hver eneste gang at der kommer penge på kontoen, så modregnes det i forhold til kreditten. Dette betyder at der i tilfælde af overtræk, så bliver det helt naturligt modregnet og det beløb der eventuelt skal betales renter på bliver formindsket. På den måde, kan man læne sig tilbage og lade kassekreditten passe sig selv.

Renter og afdrag

I forhold til renter og afdrag, så kan det være ganske gratis at have en kredit, hvilket det også er for stort set alle danske kassekreditindehavere. Kreditten bliver nemlig i langt de fleste tilfælde, stort set ikke brugt til andet end at skabe tryghed altså kun hvis uheldet er ude. Det kan eksempelvis være man har fået en uforudset regning, skal til tandlæge eller man har tabt telefonen i WC’et. Altså helt almindelige hverdags ting som alle på et eller andet tidspunkt kommer ud for. Renterne bliver først tilskrevet i tilfælde af man har et overtræk, bedre kendt som minus på kontoen. I tilfælde af minus på kontoen, så fortvivl ej. Så snart der tigger løn, børnepenge eller pension ind på kontoen og den igen står på plus siden, stopper renterne også. Netop derfor opnår man nemt rentestop helt uden at tænke over det.

Kassekredit online

Der er flere og flere låneudbydere, der tilbyder kreditter i stedet for lån. Du kan oprette en kassekredit online, eller du kan gå i banken og høre om dine muligheder. Det er muligt at oprette en kassekredit online på 15000 kroner. Både Ferratum og Lendon tilbyder kredit på 15000 kr. Det er faktisk muligt, hvis du er første gangs låner at oprette en kassekredit gratis i 30 dage. Du kan vælge at betale kassekreditten tilbage efter 30 dage, så koster det dig ikke noget. Du kan gøre, hvad der passer bedst for dig.

Fordele ved en kredit

Fordelene ved en kassekredit er ikke bare at det er uhyre simpel at ansøge den. Den er også nem at holde styr på, fordi den kører helt automatisk på lønkontoen. Så man kan løbende danne sig et overblik uden at skulle gøre brug af andet end netbank. Samtidig med, at det er så nemt at holde styr på er det også billigt og i flere tilfælde også endda gratis. Så længe man holder kontoen i plus eller bare i et mindre minus end sin beregnet indtægt er det ganske gratis.

Find den billigste kredit i banken eller online

Hvis du skal ansøge om en kassekredit kan det være en rigtig god idé at spørge flere forskellige låneudbydere, så sikrer du at, du finder den billigste og bedste kassekredit.

Der findes mange forskellige måder at optage en kredit, så det gælder om at kigge på de årlige omkostninger i procent (ÅOP). Fordelen ved at have spurgt flere forskellige låneudbydere, er at de giver et helt specifikt tilbud til dig. Når du har indhentet tilbud er det bare at sammenligne og derfra vælge det billigste.

Det vil være optimalt at have ansøgt som minimum 3 forskellige løsninger, men gerne flere. Desto flere ansøgninger man laver desto mere retvisende billede af hvad man kan ende med at betale i ÅOP, hvis dette skulle blive nødvendigt.

Kassekredit vs. kviklån og kreditkort

Lån op til 50.000 kr. på dit nye kreditkort eller med et hurtigt kviklån. Brug evt. kreditkortet eller et kviklån som et alternativ til en kredit, lån / billån, til at shoppe med, hæve regninger, etc. Det er 100 % uforpligtende at søge om kviklån. Din låneansøgning er ikke bindende før du underskriver en låneaftale.

Du kan let sammenligne kviklån på parametre som minimumsalder, vilkår og lånebeløb. Det gør det lettere for dig at finde ud af om kredit, kviklån eller kreditkort er bedst for dig.

Få luft i budgettet med kassekredit, kviklån eller kreditkort

 • Indfri gamle lån og klatgæld
 • Lån til andelsbolig og lejlighed
 • Lån til båd og campingvogn
 • Lån til nyt tøj
 • Lån til Hifi og elektronik
 • Lån til konfirmation og bryllup
 • Lån til motorcykel
 • Lån til ny bil
 • Lån til nyt køkken eller bad
 • Lån til sommerhus og hus
 • Lån til nye møbler

Få en kassekredit trods RKI

I øjeblikket er det ikke muligt at få en kassekredit online, hvis du er registreret som dårlig betaler. I lang tid har det være helt umuligt at låne penge online, hvis man er i RKI eller i Debitor Registret. Nu er det blevet muligt at optage lån trods RKI, men dog ikke ved alle låneudbydere. Der er i øjeblikket to låneudbydere, der tilbyder lån til personer, der af den ene eller anden grund er registreret i et af registrene.

Du kan låne trods RKI hos Aurora Lån eller Tillidslån. De vil gerne tilbyde dig et lån, hvis du kan få en kautionist med til at låne pengene.

[Total: 3   Gennemsnit: 4/5]