Hjem » Låneudbydere » Simbo Lån

Simbo Lån

Simbo Lån tilbyder 30 dages gratis kredit hvis du er ny kunde. De har tidligere tilbudt gratis lån til første gangs lånere, men nu er dette ændret til lån 6000 kroner i 3 måneder med 30 dages rentefrihed.

Det er nemt og sikkert at ansøge
 1. Søg Simbo lån ved at klikke på den grønne knap herunder
 2. Du viderestilles derefter til låneudbyderen hvor du skal udfylde ansøgningen
 3. Når lånet godkendes kort efter oprettes automatisk et simbo login til dig
ANSØG NU
DK - Cashper.dk

2000 - 20000 kr

Lån mellem

3 - 6 mdr.

Løbetid

18 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Meget populærtPengene inden 1 timeNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Rentesatsen er fast. For et lån på 3000 kr med en løbetid på 6 måneder er den nominelle rente 22.44%. Den samlede omkostninger i procent er 24.90%. Det samlede tilbagebetalingsbeløb: 3199,38 kr. Månedlig betaling: 533,23 kr pr. måned i 6 måneder.

DK - Ferratum Kredit

1500 - 20000 kr

Lån mellem

5 - 47 mdr.

Løbetid

21 år

Min. alder

★★★★

Bedømmelse
Gratis Lån Første gangHurtig UdbetalingNem Ansøgning
14 dages fortrydelsesret

eks: Følgende priseksempel er baseret på antagelsen om, at man som ny kreditkunde udtrækker hele kreditten straks og tilbagebetaler efter 12 måneder: Kreditbeløb: 6.000,00 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.805,00 kr. ÅOP: 124.22%. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 8.805,00 kr. Den månedlige ydelse: 750,00 kr. Fast debitorrente: 94,91 %

Låneeksempel: Lånebeløb 5.000 kr. Løbetid: 90 dage. Debitorrente: 706,4%. Samlede kreditomk. 2.850 kr. Samlede tilbagebetalingsbeløb 7.850 kr.

FORDELE

 • Lån op til 30.000 kr
 • 30 dages gratis kredit
 • Udbetaling 24/7

KRAV

 • Aldersgrænse 20 – 80 år
 • Dansk CPR nr og bankkonto
 • Dansk adresse og telefon
 • NemID og en aktiv email
 • Ikke registreret RKI eller Debitor Registeret

Nye lån på vej

Så er der igen nye lån på vej. Uanset om du skal bruge pengene til en ferierejse, eller du skal købe et køleskab, fordi det gamle er gået i stykker, så kan du få et Simbo lån. Simbo.dk tilbyder hurtige lån. Du skal bare udfylde en hurtig og nem ansøgning. Du får svar med det samme, og pengene er på din konto i løbet af en halv time. Simbo tilbyder gratis kredit til første gangs lånere. Som den eneste låneudbyder tilbyder Simbo.dk rentefrihed til 19-årige. Hos Simbo skal du ikke forholde dig til et kviklån eller et sms lån. Du kan låne op til 15.000 kr, så et lån 500 kr kan du få her, måske som gratis lån endda.

Du skal bare tænke dig godt om, før du går i gang med at låne. Du skal have styr på din økonomi, og det er godt, hvis du kender dit månedlige rådighedsbeløb. Det fortæller dig, hvor stort et afdrag du er i stand til at betale på et eventuelt nyt lån. Det kender du sandsynligvis kun, hvis du lægger budget. Hvis du ikke lægger budget endnu, var det en virkelig fornuftig handling at gå i gang med her og nu. Du kan hente et budgetskema her.

Når du har udfyldt skemaet, kan du finde dit rådighedsbeløb. Du skal naturligvis huske at opdatere dit budget, hver gang der kommer nye poster til, eller hver gang der forsvinder poster.

Simbo Lån – lån 15000 kr

Hos Simbo lån kan du låne helt op til 15000 kr. Lån 1000 kr hvis du har brug for det, eller hvis du har brug for mere, så lån 2000 kr. Simbo tilbyder små lån. Hos Simbo.dk kan du låne til lige, hvad du vil. Du bestemmer selv, hvad du skal bruge pengene til.  Du kan få et ferielån, hvis du skal bruge pengene på ferie.

Det er hurtigt og nemt at ansøge om et lån, og du får pengene udbetalt hurtigt. Fra du går i gang med låneansøgningen, går der ikke mere end en time, så står pengene på din konto. Tag et lån, når du har brug for lidt ekstra penge.

Lån uden kreditvurdering er et lån med simbo. Når du skal låne penge, skal du altid starte med at vælge lånebeløb og løbetid. En låneberegner hjælper dig til det rigtige lån. Du skubber skydebarrerne frem og tilbage, og du kan straks se, hvad du skal betale for lånet. Simbo.dk har nogle få krav til dig:

 • Du skal være fyldt 20 år, ellers kan du ikke låne
 • Du skal have CPR
 • Du skal bruge dit NemID
 • Du skal have dansk bopæl
 • Du skal både have en aktiv e-mail adresse og et aktivt telefonnummer
 • Du skal have en Nemkonto i banken, hvor pengene kan overføres til
 • Du må ikke være registreret som dårlig betaler i et af skyldnerregistrene RKI Registret eller Debitor Registret.

Når du har udfyldt ansøgningsskemaet, skal du logge ind med NemID og afsende låneansøgningen. Du vil hurtigt modtage svar på din skærm. Du modtager et lånetilbud, som du skal acceptere ved at logge ind med NemID. Når du har accepteret lånetilbuddet, går det hurtigt. Pengene står på din konto i løbet af 30 minutter.

Rentefrit lån hos Simbo.dk

Første lån gratis har enkelte låneudbydere haft i flere år. Nu tilbyder Simbo ikke længere gratis lån. Det er der mange, der vil blive kede af. Lån penge 30 dage gratis har været muligt som første gangs låner i flere år. Det har været et rente- og gebyrfrit lån, hvis man betalte lånet tilbage efter 30 dage. Ingen renter eller gebyrer.

I dag kan du stadigvæk få et kviklån gratis, men betingelserne for kviklån og andre lignende lån har ændret sig. Sms lån 2019  udbydes på en anden måde i dag. 1. januar trådte en ny Kreditaftalelov i kraft. Kviklån er alle lån med en løbetid under 90 dage. Den nye Kreditaftalelov påbyder 48 timers betænkningstid. Altså en eller anden form for tænkepause, hvor det er intetionen, at låntagerne tænker sig godt om, og grundigt vurderer, om det er nødvendigt at låne penge. Efter 2 døgn kan låntageren henvende sig til låneudbyderen og anmode om lånet.

For mange af vore låneudbydere betyder ændringen i Kreditaftaleloven ingenting, da deres lånetilbud altid har en længere løbetid end 90 dage. Men en mindre del af vore låneudbydere, der har haft fokus på lån med kort løbetid. De kan ikke længere tilbyde kunderne, det kunderne gerne vil have. Hurtige lån uden sikkerhed. Gratis lån vil også blive påvirket af den nye lov, da lån nu og betal senere betød 30 dage.

Flere af disse låneudbydere har derfor følt sig tvunget til at ændre deres tilbud, så de stadigvæk kan  tilbyde kunderne lån som tidligere. Så nu tilbyder låneudbyderne en kredit eller en kassekredit enten med ubegrænset løbetid eller fastsat løbetid.

Ligeledes med gratis lån. Det bliver nu til en gratis kredit eller en gratis kassekredit. Hvis du betaler kreditten tilbage efter 30 dage, er det rente og gebyrfrit.

Simbo tilbyder billige lån

Hvad koster det at låne? Det har folk store problemer med at finde ud af. Billige lån er gratis lån eller rente-og gebyrfrit lån. Hvad betyder mest, når man skal finde et billigt lån. I den store rapport om kviklån fra 2015 fortæller mange mennesker, at de ikke er i stand til at udpege det billigste lån blandt flere. De føler slet ikke, at de har redskaberne eller nok viden til det.

Låneudbyderne er pålagt at oplyse et låns ÅOP, og det er det, man skal bruge, når man skal finde det billigste lån. ÅOP kan kun bruges til at sammenligne lånetilbud. Du skal derfor indhente mindst tre lånetilbud fra forskellige låneudbydere. Lånetilbuddene skal være identiske. Når du har modtaget lånetilbuddene, skal du sammenligne lånenes ÅOP, og du skal vælge lånet med laveste ÅOP, da det er det billigste.

Selv om ÅOP har været et anvendt udtryk i mange år, er der desværre stadig mange mennesker, der har vanskeligheder med at udvælge det billigste lånetilbud. ÅOP forstås ikke eller kendes ikke af cirka en tredjedel af danskerne.

Før du bestemmer dig for at optage lånet kan du gå forbi simbo trustpilot og læse andre låntageres vurderinger.

Julias første besøg hos sine forældre i 4 år blev muligt med et Netlån

Julia kommer oprindeligt fra Ukraine. Hun har boet i Danmark i 20 år nu. Hun plejer at besøge sine forældre hver anden sommer. Så har hun 2 måneder i hjemlandet, hvor hun også har tid til at besøge andre familiemedlemmer. Julia glæder sig altid til disse besøg. For 4 år siden blev Julia skilt fra sin danske mand. Og fordi hun nu kan har sin egen indtægt, er det svært for hende at finde penge til rejserne til hjemlandet. Deres fælles søn har nu fået et godt job er flyttet på kollegie, hvilket har givet Julia lidt luft i økonomien. Hun har bestemt sig til, at forsøge at låne penge til flybilletten til Ukraine. Hendes kollega har fortalt hende, hvad kun skal gøre.

Hun skal Lån 7000 på et Forbrugslån uden sikkerhed. Hun har bestemt sig for at søge hos simbo.dk. Julias veninde kommer forbi med kage og sammen udfylder de ansøgningen. Mens de venter på svar spiser de kage og drikker te. Julia har sommerfugle i maven. Der går ikke lang tid før der er svar fra simbo.dk og det er positivt. De har godkendt Julias lån. Hun ringede straks til sine forældre og fortalte, at i år kommer hun igen på besøg. Julia og hendes veninde taler længe om deres fælles hjemland.

Læs også: