Hjem » Mobillån

Mobillån

Mobillån til dig i dag, se herunder hvor

Simbo.dk
500 - 30.000 kr
Lån mellem
1 - 3 mdr.
Løbetid
19 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkGratis Lån i 30 dage
CheckmarkLav lånealder 19 År
CheckmarkHurtig Udbetaling
Sponsoreret
eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Vivus VIP
2.000 - 12.000 kr
Lån mellem
1 - 6 mdr.
Løbetid
20 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
Checkmark50% rabat på første lån
CheckmarkUdbetaling med det samme
CheckmarkNem Ansøgning
Sponsoreret
eks: Ved udnyttelse af kreditten (løbetid) i 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 12000 kr. Samlede kreditomkostninger: 785 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 12785kr., Min/maks. månedlig ydelse 2075 kr. / 2142 kr., Debitorrente (årlig fast) 22,5 %, ÅOP 24,9 %. Det forudsættes, at kreditten tilbagebetales over 6 mdr. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+.
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Kronelån
1.000 - 20.000 kr
Lån mellem
1 - 3 mdr.
Løbetid
19 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkSvar straks
CheckmarkEnkel ansøgning
CheckmarkUnderskriv med NemID
Sponsoreret
eks: 10.000 kr. / 12 mdr. Mdl. ydelse 1003,75 - 1045 kr. Debitorrente (årlig fast): 4,5%. De samlede kreditomkostninger er: 2292,50 kr. inkl. et administrationgebyr på 2000 kr. Samlede tilbagebetaling 12.292,50 kr. Max ÅOP 24,99%
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
Folkelånet
10.000 - 50.000 kr
Lån mellem
1 - 36 mdr.
Løbetid
21 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkStraks udbetaling
CheckmarkGratis kreditvurdering
CheckmarkLån med NemID
Sponsoreret
eks: Løbetid 36 mdr., Samlet kreditbeløb: 10.000 kr. Samlede kreditomkostninger: 3.836,07 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 13.836,07 kr., Månedlig ydelse 384 kr., Debitorrente (årlig fast) 12,5 %, ÅOP 24,93 %.
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret
BankNorden
500 - 400.000 kr
Lån mellem
1 - 180 mdr.
Løbetid
18 år
Min. alder

Bedømmelse
ANSØG HER
14 dages fortrydelsesret
 
CheckmarkKundernes Favorit
CheckmarkBedst i Test
CheckmarkHurtig Udbetaling
Sponsoreret
eks: 90.000 kr i 6 år Etb: 0 kr ÅOP: 5,57-10,55%. Kreditomk: 15.681-30.298 kr. Tilbagebet: 105.691-120.298 kr.
14 dages fortrydelsesret
Sponsoreret

Mobillån er små lån, minilån eller mikrolån med kort løbetid. Definitionen af et mobillån er at det er på mindreMobillån beløb, kan søges hvor end du befinder dig fra din mobil, og der er hurtig udbetaling.

Du kan dog også søge mobillån fra tablet eller computer. Dvs. mobillån bruges oftest når man har brug for en håndsrækning i ens økonomi, og er sikker på at man hurtigt kan betale det tilbage. Der kommer hele tiden nye lån på markedet, så der sker hele tiden ændringer. Du har derfor mange lånemuligheder.

Du kan feks. tage et mobillån hvis din smartphone er gået i stykker, og du har behov for en ny. Du vil gerne lave mobillån online, for det giver dig en bedre samlet pris end ved finansiering gennem mobilselskabet. I den situation kan du tage et mobillån på feks. lån 5000 kr, med en kort løbetid på 2 måneder.

Det kan også være at du har brug for en lille hjælp til en uforudset regning, som feks. en dyr værkstedsregning eller en tandlægeregning. Så kan du lave feks. lån 3000 kr eller lån 6000 kr som mobillån, og slippe for dyre gebyrer på regning der ikke betaler sig selv.

Mobil lånMobil lån

Mobil lån gratis. Kan man låne gratis? Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Hos nogle udbydere kan du få første lån gratis. Det kræver altså at du ikke har lånt hos dem før. Når et lån er gratis har det en ÅOP på 0%, hvilket du altid bør tjekke. Men du kan feks. lave lån 10000 kr, og betale 10000 kr tilbage.

Det er dog fælles for de gratis lån, at de har en kort løbetid, oftest på 30 dage. Du kan altså få en gratis kredit på op til lån 15000 kr, hvis bare du kan betale tilbage indenfor fristen. Grunden til at det hos mange udbydere tilbydes som en kredit i stedet for et lån er den nye kviklånslov der udkom i starten af 2017. Du kan læse mere om de nye mobil lån eller sms lån 2017 her.

Der blev ved den nye lov indført 48 timers betænkningstid før pengene kunne udbetales, og det var udbyderne kede af. De kunne ikke tilbyde deres kunder hurtig udbetaling, hvilket er ret vigtigt for markedet. Derfor lavede de lånene om til kreditter i stedet. De fungerer ligesom en kassekredit i banken. Find dine gratis lån og kreditter på vores liste over udbydere, eller læs mere her under gratis lån. Tag et mobil lån.

Sms lån mobillånSms lån mobillån

Sms lån mobillån er egentlig lidt det samme. Men hvad er frodelen ved denne type lån? En af de største fordele ved at tage et mobillån er helt klart, at det er nemt og simpelt. Du ansøger via nettet, og skriver under via nettet. Du slipper altså for at skulle aftale tid med en travl bankrådgiver, og selv tage tid ud af dit skema til at møde op. Kort fortalt, er det mere bekvemt, og godkendelse af låneansøgningen er lettere.

Overvejer du et mobillån, kan du herunder læse hvordan en typisk låneproces vil se ud:

 1. Du benytter dig af vores låneberegner, som hjælperdig til at finde de udbydere der tilbyder lån til dig.
 2. Søg gerne hos 2-3 stykker som svarer til dit behov
 3. Du vil ved at klikke på “ansøg her”, blive ført videre til låneudbyderens hjemmeside hvor du skal ansøge
 4. Her udfylder du de oplysninger, som der bliver påkrævet – hvis den pågældende låneudbyder tilbyder SMS lån, vil det fremgå på den side, du nu er landet på. Læ her om de nye sms lån.
 5. Når du har indsendt ansøgningen, skal du blot vente på godkendelse af lånet. Der går blot få minutter, før du har svar på din ansøgning.
 6. Får du godkendt lånet, skal du blot godkende med NemID, og så vil pengene blive udbetalt på din konto. Nogle gange kan pengene være på kontoen inden for få timer.

Så nemt er det hvis du vil tag et lån. Tag et sms lån mobillån.

MobillaanMobillaan

Mobillaan på pengepunge.dk. Fordelen ved at bruge vores side, når du skal finde dit mobillån er, at du nemt og overskueligt finder de lånemuligheder du har. Men hvordan vælger man det billigste mobillaan? Mange går ud fra at finder man et lån med lav rente, er det ensbetydende med et billigt lån. Det er ikke helt forkert, men du risikerer at gå galt i byen, hvis du udelukkende kigger på renten.

Det er fordi renten faktisk kun udgør en del af de omkostninger, der er forbundet med at låne. Udover renten, kan der eksempelvis også forekomme stiftelsesomkostninger, administrationsomkostninger, PBS gebyrer og kontogebyrer.

Derfor handler det om, at alle omkostningerne medregnes, når lånets pris vurderes. Renten har dog ofte en stor indflydelse på et låns samlede omkostninger. For at gøre det nemt at gennemskue finansielle produkter, er det ved lov vedtaget, at alle finansielle virksomheder skal angive ÅOP på deres lån. ÅOP står for de årlige omkostninger i procent. Ved ÅOP er alle omkostninger medregnet, og det er således dette begreb, du skal anvende, når du vurdere lånene. Tag et mobillaan i dag.

Mobillån 2000Mobillån 2000

Mobillån 2000 kan man få på nettet, men hvor meget kan jeg låne? Et mobillån er, som tidligere skrevet her på siden, et slags mikrolån både i løbetid og lånebeløb.  Du kan låne til lige hvad du har lyst til. Måske du skal bruge et mobillån 2000 til en regning fra tandlægen. Eller et lån mobillån 2000 til et akvarie til stuen. Det er egentlig op til dig hvad du vil bruge dit lån til.

Mobillån 5000Mobillån 5000

Mobillån 5000 til et bordfodboldbord eller en ny computer? Det kan godt lade sig gøre at låne mere end 2000 kr. Det varierer fra udbyder til udbyder hvor meget de tilbyder som mobillån. Det kommer lidt an på hvor meget sikkerhed de kræver, og hvor meget info der er nødvendig for at de kan lave deres kreditvurdering. Læs mere her om kreditvurderinger.

Man kan altså godt tage større lån end 5000 kr via et mobillån, men der vil oftest være flere spørgsmål i ansøgningen, hvilket i nogle tilfælde, kan gøre at man vil vælge at ansøge på computer fremfor på mobilen.

Der kan være flere situationer hvor det er fordelagtigt for dig at benytte et mobillån Det er feks. hvis

 • Du har regninger du er nødt til at betale før du selv har penge på kontoen
 • Du har uforudsete engangsudgifter som feks. tandlægeregning eller reparation af cykel eller bil
 • Du ved, at du har mulighed for betale tilbage igen inden fristen udløber
 • Hvis du vil købe små forbrugsgenstande på tilbud feks. til Black Friday hvor man kan spare mange penge

Mobillån kviklån

Et mobillån er, som tidligere skrevet, typisk med kort løbetid og tilbagebetales typisk inden for 15-60 dage. Det er etr hurtiglån ligesom kviklån og sms lån. Mobillånet udbetales typisk i timerne efter aftalen er underskrevet. Hvis man ansøger i weekenden, vil pengene typisk være udbetalt næstkommende arbejdsdag. Hos nogle udbydere udbetales der dog også lån om lørdagen.

Mobillån, der ligesom minilån er et kortsigtet og lille lån, har typisk en ÅOP mellem 10-30%. grunden til at lånets omkostninger er høje, er fordi de har en kort løbetid. Større forbrugslån, fx et billån, boliglån eller ferielån, har en rentesats der typisk ligger lavere, fordi man har en længere løbetid. Jo kortere løbetiden er, jo højere vil ÅOP være på et mobillån. Men man slipper derimod for at betale renter i en lang periode.

Derfor anbefaler vi at man søger hos 2-3 forskellige låneudbydere for at man kan finde de billige lån. Du skal bare sørge for at de er på samme beløb og løbetid, og så sammenligner du ÅOP. Du kan læse mere her om ÅOP.

Hvilke krav stilles der til låntager?

Ligesom de landsdækkende banker har forskellige krav til den økonomiske situation hos deres kunder, har vores samarbejdspartnere også forskellige krav til deres nye kunder. At der stilles forskellige krav er positivt, for det skyldes, at der fokuseres på forskellige målgrupper, hvilket betyder, at der er lån efter forskellige behov og forskellige typer af mennesker. feks. er der mange som ikke ejer noget af værdi, og som derfor i mange tilfælde vil blive afvist i banken. Disse mennesker kan vælge at låne online.

Vi har her opstillet nogle af de krav, som vores samarbejdspartnere stiller. Da kravene varierer fra udbyder til udbyder, er dette bare de krav der generelt stilles, og ikke sikkert de er gældende for den udbyder du vælger.

 • Nogle låneudbydere tilbyder kun lån 25 år, men nogle har også sat grænsen til lån 23 år, lån 20 år eller lån 18 år.
 • De fleste låneudbydere i Danmark, tilbyder ikke lån til folk, der er registreret i RKI eller Debitorregisteret. Læs mere her om lån trods RKI.
 • De fleste udbydere kræver at man har dansk adresse for at kunne lave mobillån
 • Det kan stilles som krav, at du feks. har en indtægt på 225.000 kroner før skat i årlig indkomst. Det kan gælde uanset om du er alene eller har samlever. Dette vil dog ikke blive krævet af dig på mobillån, da de er på lave beløb. Dette gør sig gældende hvis man vil lave feks. lån 100000 kr, lån 150000 kr eller lån 200000 kr.
 • Hos nogle udbyderer kræver de at du er i arbejde. Hos enkelte låneudbyderne kan du derfor ikke få godkendt din låneansøgning, hvis du eksempelvis er på dagpenge eller kontanthjælp. Læs mere her om lån på kontanthjælp.
 • Nogle steder vil de bede om dokumentation i form af din seneste lønseddel. Dette hænger lidt sammen med kravet om fast arbejde. Du kan som regel godt få et lån til studerende.

Hvem låner jeg hos?

Markedet for mobillån udvikler sig hele tiden, og der vil derfor jævnligt komme nye udbydere på markedet. Mange af de udbydere du finder på vores side er underudbydere af større lånefirmaer, hvilket de også altid gør opmærksom på på deres hjemmesider. Der kan vi feks. nævne Leasy som har låneudbydere under sig med andre navne. Du kan altid føle dig tryg ved at låne hos de låneudbydere du finder gennem Pengepungen.dk.

Det er sådan her i Danmark, at alle finansielle virksomheder bliver overvåget af den offentlige instans Finanstilsynet. Finanstilsynets opgave er at sikre, at ingen virksomheder i Danmark tiltvinger sig økonomiske gevinster ved at vildlede forbrugerne. Med andre ord sikrer Finanstilsynet, at det ikke er muligt for virksomhederne at finde på smarte tricks, der kan snyde kunderne. Læs mere her om Finanstilsynet.

Fordele ved et mobillån

En af de største fordele ved et mobillån er, at man kan foretage det hvor end man befinder sig. Nu om dage bruger vi hele tiden vores telefon til at søge informationer, og vi gøre det tit når vi undervejs hjem fra arbejde eller på vej et sted hen. Vi er vant til at finde svar på vores spørgsmål med det samme. Det at man kan ansøge mobillån via mobilen gør, at man kan spare meget tid.

Udover ovenstående, er der følgende fordele ved et mobillån:

 • Det er hurtigt 
  Når du vil lave et mobillån tager det ikke mange minutter at vælge udbyder, udfylde ansøgning og få pengene udbetalt på din konto. Hos nogle udbydere har du svar på din ansøgning indenfor få minutter, og pengene kan være på din konto indenfor et par timer.
 • Det er bekvemt
  Alt vedr. ansøgning og godkendelse af mobillån, kan foretages fra din telefon. Derfor skal du ikke bruge tid på at aftale et møde med banken, og heller ikke afsætte tid til at afholde det.
 • Du skal ikke stille sikkerhed
  Der er ingen krav om at du skal stille sikkerhed for et mobillån. Det betyder, at du eksempelvis ikke behøver at eje en bolig med friværdi, for at få bevilget et lån eller få andre til at stille kaution.
 • Du behøver ikke redegøre for grunden til dit mobillån
  Når du låner i din lokale bank, vil det første spørgsmål, du bliver stillet, være: Hvad skal du bruge pengene til? Online er der ikke nogen der blander sig i hvad du vil bruge pengene på, det er op til dig selv at være kritisk når du låner penge.
 • Det er nemmere at blive godkendt
  Det er generelt lettere at få godkendt lånet hos de online aktører end i din lokale bank, fordi kravene ikke er så høje.

Ulemper ved et mobillån

At ansøge om et lån via sin mobiltelefon, sætter også sine begrænsninger. Har du særlige forhold, som der skal tages højde for, kan det være at den online ansøgningsformular ikke giver dig mulighed for at udtrykke dette. Du er derfor nødt til at tage kontakt til låneudbyderen, og processen bliver derved lidt mere besværlig.

Nogle långivere har mulighed for at tage kommentarer til en låneansøgning i betragtning, men det kan altså afstedkomme at personlig kontakt alligevel er nødvendig.

Udover det kan det også være en ulempe for dig at du selv skal være kløgtig nok til at vurdere om lånet er nødvendigt. Det er for mange rigtig fristende at tage et lån, uden de egentlig har råd til at betale det tilbage. Til dette anbefaler vi at man laver et budget inden man låner, så man har overblik over sit rådighedsbeløb. Læs mere om rådighedsbeløb her. Det sørger for at man vælger den rette månedlige betaling, og ikke sætter sig for hårdt. Se her hvordan du lægger et budget.

 

[Total: 1   Gennemsnit: 5/5]